За нас

Хотел „Адамо”
е класически 3 звезден хотел във Варна, разположен на крайезерния път срещу гребната база в Западна промишлена зона. След откриването си през 2007 година, хотелът работи целогодишно и е отличен избор за всеки, който посещава града по работа или удоволствие. Тук ще откриете съвременна и уютна обстановка, сърдечно гостоприемство и професионално обслужване на достъпни цени.

Удобното местоположение на хотел „Адамо” във Варна осигурява бърз и лесен достъп на неговите гости до Ж.П. гара, Централна автогара, Летище Варна, Пристанище Варна и до основните забележителности на града. Отстои на 3 км от Ж.П. гара , 3 км от центъра на града и 4 км от летище Варна. В близост до хотела са множество търговски центрове, офис сгради, бензиностанции и др.

Хотел „Адамо” разполага с паркинг, за онези които са на път с личен или служебен автомобил.

Забравете за забързаното ежедневие. Вдишайте свежия въздух, заредете се с енергия и почувствайте красотата на живота. Чистото небе, слънцето, и мястото, което сме създали за вас ще направят почивката ви пълноценна и незабравима.

Хотел Адамо

 

С грижа за вашето здраве!

ZDRAVE
Уважаеми гости,
Животът и здравето на нашите гости са приоритет за нас. В тази връзка сме предприели необходимите стриктни мерки с цел ограничаване на пандемията и осигуряване на спокоен и безопасен престой на нашите гости. За да гарантираме безопасността на гостите и служителите ни са предприети засилени мерки за безопасност.Спазват се стриктни процедури за почистване и дезинфекция на стаите за гости, ресторанта и общите части. Стаите ежедневно се дезинфекцират с озон.
Екологично и чисто, наситено с кислород!