Настаняване

Единична стая

На разположение на своите гости хотел Адамо предлага 5 единични стаи, уютно и модерно обзаведени. Всички стаи са слънчеви, с южно изложение и прекрасна гледка към Варненското езеро. Цена: 80лв.

Детайли WI-FI (безплатна безжична интернет връзка и възможност за кабелен интернет), отварящи се прозорци, телевизор с разнообразие от програми, телефон с директна външна линия, мини бар, самостоятелен санитарен възел с душ, климатик с локално регулиране, бюро, гардероб/шкаф.

Двойна стая

Хотел Адамо разполага с 47 двойни стаи със стандартно оборудване за категория три звезди. Всички стаи са слънчеви, с южно изложение и прекрасна гледка към Варненското езеро. Цена 100 лв.

ДетайлиWI-FI (безплатна безжична интернет връзка и възможност за кабелен интернет), отварящи се прозорци, телевизор, телефон с директна външна линия, мини бар, самостоятелен санитарен възел с душ, климатик с локално регулиране, бюро, гардероб/шкаф.

Студиа

В тризвездния хотел Адамо ви очакват 7 просторни и комфортно обзаведени апартаменти, подходящи за почивка на цялото семейство. Апартаментите разполагат със спалня, кът с мека мебел, климатик с локално управление, самостоятелен санитарен възел с вана и сешоар и допълнителни аксесоари.

ДетайлиWI-FI, телевизор, телефон, мини бар, самостоятелен санитарен възел с вана и сешоар, климатик с локално регулиране, спалня, кът с мека мебел, гардероб/шкаф

Удобства в студиата на хотела:

  • безплатна безжична интернет връзка и възможност за кабелен интернет
  • Телевизор с разнообразие от програми
  • мини-бар
  • телефон

 

  • самостоятелен санитарен възел с вана и сешоар
  • климатизация с локално регулиране.
  • Кът с мека мебел
  • Допълнителни аксесоари

 

 

С грижа за вашето здраве!

ZDRAVE
Уважаеми гости,
Животът и здравето на нашите гости са приоритет за нас. В тази връзка сме предприели необходимите стриктни мерки с цел ограничаване на пандемията и осигуряване на спокоен и безопасен престой на нашите гости. За да гарантираме безопасността на гостите и служителите ни са предприети засилени мерки за безопасност.Спазват се стриктни процедури за почистване и дезинфекция на стаите за гости, ресторанта и общите части. Стаите ежедневно се дезинфекцират с озон.
Екологично и чисто, наситено с кислород!